Financieel

De financiële markt is in een rap tempo aan het innoveren, Mediacooks denkt samen met banken, verzekeraars, financieel dienstverleners en fintech startups mee zodat deze relevant blijven.

Medisch

De medische industrie maakt een flinke ontwikkeling door, Mediacooks denkt samen mee met ziekenhuizen, medisch specialisten en de pharma branche om tot goede oplossingen te komen.

Vastgoed

De vastgoedmarkt heeft een tijd stil gestaan, Mediacooks denkt mee met makelaars, projectontwikkelaars, en gemeenten om innovatieve oplossingen te bedenken.

Icoon ContentCubeRabobank Nederland

Rabobank Nederland gaat mobiel met Rabo Wallet

De Rabo Wallet is een innovatieve app die contactloos betalen mogelijk maakt op smartphones. Mediacooks is gevraagd om Rabobank Nederland mee te helpen de eerste versie van de Rabo Wallet in de markt te zetten als eerste contactloze betaal app van Nederland. Dit doormiddel van het in kaart brengen en optimaliseren van de customer journey, gebaseerd op een krachtig verhaal: “Je portemonnee in je mobiel”.

Icoon ContentCubeIQ – Slimmer Gezond

Slimme supplementen voor een actief leven

In samenwerking met onder andere Professor Dr. C.H.A Wittens heeft Mediacooks het volledige verhaal voor IQ Slimmer Gezond opgezet, met de daarbij horende customer journey. De totale klantbeleving stond voorop. Hierbij hebben we het hele product herdacht, in plaats van de standaard potjes met vitamine pillen hebben we een nieuwe verpakking ontwikkeld zodat deze met de briefpost verstuurd kan worden. Dit scheelt een hoop verzendkosten en zorgt voor een betere klantbeleving.

Icoon ContentCubePinedo Makelaardij

Eenvoudig een woning huren die bij je past

Een woning vinden die bij je past kan lastig zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Mediacooks heeft in samenwerking met Pinedo Makelaardij een nieuwe website ontwikkeld, waarbij de klantvraag centraal staat: “Hoe ziet mijn nieuwe huis eruit en in welke buurt staat het huis?” Door hier slim op in te spelen hebben we de conversie met 20% verhoogd.

Niels on Wheels
Niels on Wheels

Icoon ContentCubeNiels on Wheels

Onze droom: Niels naar de Paralympics 2020!

Bij Mediacooks vinden wij het erg belangrijk om je dromen na te jagen. Zo hebben wij Niels een extra steuntje in de rug gegeven om zijn droom na te jagen. Niels wil dolgraag meedoen aan de Paralympics 2020 in Tokyo. Hiervoor is hij hard aan het trainen, zodat hij tijdens de vele verschillende internationale toernooien kan winnen en klimt in de wereldranking. Naast een goede dosis motivatie en lichamelijke inzet, is hier ook een hoog bedrag voor nodig om het een ander te bekostigen. Om Niels hierbij te helpen hebben wij een website ontwikkeld waarmee mensen een bedrag kunnen doneren om ook hun duwtje in de rug te geven. Wij hopen Niels in 2020 terug te zien bij de Paralympics. Go Niels!

Wil je weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?